Блог
Рекламні конструкції – що це таке та якими вони бувають
13.03.2024
Рекламні конструкції - різні технічні пристрої та об'єкти, призначені для розміщення та демонстрації рекламної інформації. Вони є ефективним інструментом для просування товарів, послуг, брендів та ідей, що використовуються для привернення уваги потенційних клієнтів. Рекламні конструкції поділяються на зовнішні та внутрішні.
Світлова реклама та її види
13.02.2024
Світлова реклама - це один з найефективніших способів привернути увагу потенційних клієнтів та виділитися серед конкурентів. Вона дозволяє створити яскравий та запам'ятовуваний образ бренду, а також ефектно підсвітити будь-яку інформацію. Світлову рекламу можна розмістити практично на будь-якій поверхні - стіни будівлі, вікна, дахи, навіси тощо. При цьому вона буде добре помітна як вдень, так і вночі.
Якісний монтаж
12.10.2022
Пропонуємо Вам не тільки якісне та швидке виготовлення зовнішньої реклами, а й надійний монтаж точно в обумовлені терміни. Також, ми можемо підготувати Вашу вивіску таким чином, що Ви зможете виконати монтаж самостійно і без зайвих труднощів. Телефонуйте до нас, а наша команда допоможе Вам у рішенні всіх питань 😊 +38 067 432 02 22
Правильне рішення виготовлення бюджетної вивіски
Маємо важливу інформацію! Хочемо поділитися з Вами ідеальним варіантом бюджетної та ефектної зовнішньої вивіски. Об’ємні букви з пінополістиролу – це ідея, яка буде надійно та ефективно служити Вам та Вашому бізнесу, адже товщина пінополістиролу може бути різною, від 1 см (для внутрішніх логотипів та фотозон) до 5 см (для зовнішньої вивіски). «Родзинкою» цих букв є те, що ми можемо пофарбувати їх в будь-який колір по каталогу RAL. А це дуже зручно, особливо коли у Вас є брендбук Тому не зволікайте, а швиденько телефонуйте до нас +38 067 432 02 22
Переваги роботи з нами
Пропонуємо Вам фрезерування та виготовлення зовнішньої реклами будь-якої складності, адже у нас власний імпорт високоякісних матеріалів, які перевірені часом! А також, ми здійснюємо тотальне оновлення парку обладнання кожних 2 роки, тому наші можливості постійно розширюються. Втілимо будь-які Ваші ідеї в реальність.
Наші можливості
17.11.2021
Ми – компанія яка працює як один організм. Завдяки цьому Ви отримаєте корисні поради щодо варіантів виготовлення Вашої реклами та швидкі терміни виконання замовлення. Адже ми націлені на якісний та оперативний результат! І навіть якщо у Вас мінімальний бюджет на рекламу – не проблема. Враховуючи досвід, ми знайдемо спосіб як виготовити ефективну та якісну вивіску за мінімальні витрати! Гарантуємо найдешевші ціни на ринку та розгорнуту консультацію. Надаємо до 5 років гарантії на рекламу. Ми постійно на зв’язку, тому не зволікайте, чекаємо на Ваш дзвінок.
Контакти
Адреса
м. Вінниця, пр. Коцюбинського, 11